اوج گیری تبلیغات محیطی پس از 10 سال در سراسر جهان

[suncode_ir_iranmap_pro map_id=”1″ width=”700″ height=”700″]

  • اوج گیری تبلیغات محیطی پس از 10 سال در سراسر جهان​


طبق آخرین گزارش رسمی انجمن تبلیغات محیطی آمریکا (OAAA)  استفاده از تبلیغات محیطی در مقایسه با دیگر روش‌ها، رشد بی‌سابقه داشته است. افزایش حدود 70 درصدی استفاده از این روش تبلیغاتی، نشان از اوج گیری دوباره این صنعت پس از 10 سال، دارد.زمانی که میزان سرمایه‌گذاری در یک حوزه تبلیغاتی تا به این حد افزایش می‌یابد، این امر نشانگر سود و بازدهی بسیار بالای ناشی از تبلیغات در آن حوزه است.

سه ماه آخر سال 2020 برای بسیاری از برندها، آغاز دوباره‌ی استفاده گسترده از بیلبوردهای تبلیغاتی بوده است که از مهمترین آن‌ها می‌توان به مک دونالد، اپل، بنز، آمازون و … اشاره کرد. افزایش توانایی آژانس‌های تبلیغاتی در ارائه ایده‌های نوین در طراحی و اجرا برای بیلبوردها و شخصی سازی گسترده کمپین‌های تبلیغاتی برندها، برگ برنده مهمی در جذب دوباره برندها به سمت و سوی تبلیغات محیطی است. در کشور ایران نیز، در سال اخیر تقاضای استفاده از تبلیغات محیطی 7% افزایش داشته است.

 

  • صدا و سیما

از اواخر دهه 80 مخاطبین صدا و سیما به دلایل متعدد، کاهش چشمگیری داشته است. علاوه بر آن تبلیغات تلویزیونی بیش از 20 برابر افزایش قیمت داشته است. به همین جهت امروزه استفاده از تبلیغات تلویزیونی به صاحبان برند پیشنهاد نمی‌گردد.

  • فضای مجازی

از مهمترین دلایل ارجعیت تبلیغات محیطی بر تبلیغات در فضای مجازی، فاکتور ماندگاری آن است. به دلیل تکرار زیاد تیزرهای تبلیغاتی در فضای مجازی، بازدهی این تبلیغات سطحی بوده و تداوم نخواهد داشت. همچنین تبلیغات به دلیل محدودیت زمانی در فضای مجازی، به هیچ عنوان در ذهن مخاطبان نقش نخواهد بست.

نظر به موارد فوق، مدیران هوشمند با بررسی بازدهی، تبلیغات محیطی را انتخاب می‌کنند لذا تمایل به تبلیغات محیطی توسط مدیران در حال افزایش است.

رضایت شما از این صفحه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوران همراه شما

د

لورم ایپسوم متن

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان