فهرست مطالب

اجرای کمپین های تبلیغات محیطی بدون واسطه را از آراد بخواهید
get

بیلبورد های تبلیغاتی آراد در سراسر کشور

چگونگی تبلیغات حرفه ای

از ابتدای شکل‌گیری تمدن جوامع، تبلیغات در بطن زندگی اجتماعی انسان ها ریشه دارد. از مواضع دینی و سیاسی گرفته تا ارتباط مستقیم موجودی کالا و میزان دسترسی به آن، تبلیغ در همه جوانب زندگی اجتماعی انسانها حضور دارد. با این حال اهمیت تبلیغات و گسترش آن به عنوان علم از اواخر قرن 19 آغاز شده و تا به امروزه ادامه دارد.

تبلیغات، برده‌داری تا برده‌داری نوین و ارتقاء آن به اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای صاحبان صنایع

از قرن 17 تا اواسط قرن 19 میلادی، انگلستان (بریتانیا) به جنگ با کشورهای آسیب پذیر و غنی از منابع مالی می‌پرداخت. هدف انگلیس از اینگونه جنگ‌ها، استفاده از منابع مالی، معادن و بهره‌گیری از زنان و مردان کشورهای مستعمره بود. اما با گذشت زمان اتاق فکر انگلستان به این نتیجه رسید که با ادامه این روند در آینده‌ای نه چندان دور تمام دنیا به این کشور احساس انزجار پیدا کرده و کینه‌ی برده‌ها نسبت به اربابان هرروز عمیق‌تر خواهد شد. همچنین به جهت افزایش هزینه های جنگ، این کشور قادر به ادامه این روند نیست. ایده تبلیغات ابتدا با عنوان برده‌داری نوین توسط اتاق فکر مطرح گردید و مورد توجه و استقبال پادشاه بریتانیا قرار گرفت.

محتوای کلی این ایده، بهره‌گیری از تبلیغات برای فروش محصولات تولیدی کشور به قیمت چندبرابر به سراسر دنیا، بود.

در بطن این فروش اهداف زیر محقق خواهد شد:

  • عدم نیاز به جنگ و خونریزی بیشتر
  • حذف هزینه های گزاف جنگ و نگه داری مستعمرات
  • تغییر تدریجی احساس انزجار دنیا نسبت به کشور اشغال گر
  • تحت سلطه گرفتن جوامع در تمامی کره زمین
  • تبدیل احساس نفرت برده ها به افتخار تولید

به عنوان مثال امروز جوانان و قشر مرفه کشورهای سراسر دنیا کالاهایی را همچون بنتون، آدیداس، اپل و… بیشتر از ارزش واقعی کالا خریداری نموده و با افتخار آن را به دیگران نشان می‌‍‌‌دهند. این ها همان برده های کمپانی های بزرگ دنیا می باشند.

آغاز راه پیدایش تبلیغات

اشکال قدیمی تبلیغات در جوامع، به صورت تدریجی از شیوه‌ی دهان به دهان، لوح های گلی، دیوار نوشته ها و جارچی باشی ها، به شکل امروزی ارتقا یافته است.

تحول تبلیغات با چاپ، توسط گوتنبرگ

تحول عظیم تبلیغات در سال 1452 میلادی و با آغاز صنعت چاپ توسط یوهانس گوتنبرگ و امکان چاپ تعداد زیادی آگهی به صورت هم زمان به وجود آمد. اولین آگهی تبلیغاتی در سال 1478توسط ویلیام کاکستون ارائه شد و صنعت روزنامه در اواسط قرن 17 ظهور کرد.

آغاز تبلیغات رادیویی و تلویزیونی

پس از تبلیغات چاپی، استفاده از رادیو رونق گرفت و در سراسر ایالات متحده، ایستگاه‌های رادیویی ایجاد شده بودند. همچنین صاحبان مشاغل درخواست‌های فراوانی برای تبلیغ در رادیو داشتند. اما در ادامه و با اتمام جنگ جهانی دوم و ظهور تلویزیون، اهمیت رادیو کمرنگ شد و این نقطه عطفی در صنعت تبلیغات بوده است.

تبلیغات در فضای مجازی، روشی ماندگار یا گذرا؟

با پیشرفت تکنولوژی متاسفانه تبلیغات در بستر فضای مجازی مورد توجه عموم جامعه قرار گرفته است. تبلیغات در اینگونه فضاها برای کالاهای زینتی ممکن است در ابتدا بازدهی بالایی داشته باشند، اما با بررسی تخصصی تر مطلع خواهیم شد که به دلیل تکرار و فراوانی آگهی‌های اینترنتی، آستانه توجه انسان به تبلیغات پخش شده در فضای مجازی، بیش از چند ثانیه نخواهد بود و با دیدن تبلیغ بعدی، محتوای قبل کاملا از ذهن مخاطب پاک می‌شود و ماندگار نیست. در عمل افراد برای ایجاد تنوع در روزمرگی ها به فضای مجازی پناه می‌برند. در نتیجه، محتواهای مورد بازدید در این بستر، باید حامل حالت روحی خاص باشند.

مخاطبین در بستر مجازی عملا توجه آنچنان به دیگر مسائل ندارند و همچنین با توجه به پیشرفت سریع این رسانه و نبود بستر فرهنگی مناسب آن، فضای رقابتی سیاهی برای برند ها به وجود آمده و تبلیغات از حالت مثبت در کسری از ثانیه به تبلیغات منفی بدل می شوند که در سربالایی معرفی برند می‌تواند ضربه ی سهمگینی به برند و محصول وارد کند.

اهمیت جایگاه مدیر تبلیغات و اتاق فکر در سازمان

مدیریت تبلیغات درواقع فرآیند پیچیده‌ی به کارگیری رسانه های مختلف برای فروش یک محصول یا خدمت است. این فرآیند با تحقیقات میدانی شروع شده و شامل تدوین کمپین های تبلیغاتی با رسانه های مختلف است  که به فروش محصول کمک بسزایی می‌کند.

مدیریت تبلیغات

اتاق فکر، مرکزی مطالعاتی و پژوهشی است که در آن تحقیقات کاربردی انجام می‌شود. همچنین خلق و تدوین ایده های جدید و سپس تبدیل پیشنهادات خام به سیاست‌ها و برنامه های دقیق و قابل اجرا و در نهایت ارائه آن به تصمیم گیرنده اصلی، نیز بر عهده‌ی اتاق فکر است. اتاق فکر اولین بار بطور رسمی در ایالات متحده و در خلال جنگ جهانی دوم تشکیل شد. امروزه وجود اتاق فکر برای هر سازمان ضروری و خلا آن آسیب جدی مدیریتی است.

فرآیند مدیریت تبلیغات در واقع به تعریف طرح کلی کمپین رسانه ای و تصمیم گیری در مورد نوع تبلیغات قبل از عرضه محصول کمک می کند. مدیریت تبلیغات در واقع تصمیم گیری نوع محتوای ارائه شده برای کمپین های مختلف تبلیغاتی از جمله رادیویی، چاپی، تلوزیونی، و در راس آنها تبلیغات محیطی به عنوان رسانه برتر است. این محتوا می‌تواند بصورت تبلیغات بسته، تبلیغات سریالی و… باشد.

همچنین کمپین ها ممکن است به صورت ترکیبی از چندین رسانه در راستای تکمیل یکدیگر طراحی شوند. موضوع بسیار مهمی که وجود دارد این است که مدیریت تبلیغات بتواند در چنین کمپین هایی تمامی استراتژی ها را به گونه ای مکمل یکدیگر طراحی کند که و به نظر عامه مردم نرسد که تبلیغات رادیویی، تلویزیونی و یا … برروی فاکتورهای مختلف تاکید دارند، بلکه باید از لحاظ دید عمومی کلیه تبلیغات یک محصول بر یک جنبه تمرکز داشته باشد.

برای توضیحات بیشتر لطفا مقاله کامل اهمیت جایگاه مدیر تبلیغات و اتاق فکر در سازمان را مطالعه فرمایید.

انواع رسانه های تبلیغاتی

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و گستردگی انواع رسانه ها، روشهای متعدد برای تبلیغات وجود دارد. تبلیغات ارائه آگهی محصولات و خدمات یک شرکت از طریق رسانه های مختلف برای افزایش فروش سازمان است. درواقع تبلیغات با افزایش آگاهی از برند، بر روی نیاز مشتری به جهت خرید محصول تمرکز می کند. در سطح جهانی ، تبلیغات به بخشی اساسی در دنیای شرکت ها تبدیل شده است و بنابراین، شرکت ها بخش عظیمی از درآمد خود را به بودجه تبلیغاتی اختصاص می دهند.

تبلیغات چاپی نوعی از تبلیغات است که از ابتدای تولد این صنعت  به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است. تبلیغات چاپی با هدف قرار دادن قشر خاصی از جامعه هدف که به  روزنامه و یا نشریات دیگر تمایل دارند، برندینگ یک محصول را انجام می دهد. بازخورد  تبلیغات چاپی فقط در مواقعی که  توسط مردم مردم آن را ببینند، نشان داده می شود.

تبلیغات صوتی و تصویری از دیگر انواع رسانه های تبلیغاتی است که شامل رادیو و تلویزیون می‌شود. البته با توجه به کاهش هرروزه مخاطبان اینگونه رسانه ها و در عوض افزایش بسیار زیاد تعرفه تبلیغاتی، استفاده از اینگونه رسانه ها تقریبا منقضی شده است.

تبلیغات محیطی با قدمتی به بلندای تاریخ

تبلیغات محیطی ( به انگلیسی : out-of-home Advertising ) از قدیمی ترین روش های تبلیغات بوده و قدمت استفاده از آن به ماقبل تاریخ میرسد. زمانی که در مکانی خارج از نقطه خرید مشتری ( به انگلیسی : Point Of Purchas ) تبلیغات خود را به مردم ارائه می دهیم درواقع در حال استفاده از تبلیغات محیطی هستیم.

این شاخه از رسانه های تبلیغاتی امروزه خود به عنوان علمی مستقل مورد توجه قرار گرفته و خود دارای زیر شاخه های متنوع با کاربرد های متفاوت است. بیلبوردها، پل های عابر پیاده، استرابوردها و… از جمله زیر مجموعه های تبلیغات محیطی هستند.

در مقاله کامل انواع رسانه های تبلیغاتی به تفصیل به ادامه این موضوع پرداخته ایم.

عوامل موثر در انتخاب رسانه تاثیرگذار

زمانی که محصول یا خدمات جدید برای ارائه داشته و قصد انجام تبلیغات دارید یکی از مهمترین مسائل انتخاب نوع رسانه تبلیغاتی است. انتخاب رسانه مناسب تبلیغاتی  برای هر برند به عوامل متعددی از جمله اهداف مجموعه، ماهیت محصول یا خدمات و اعتبار رسانه وابسته است. اولین و مهمترین مسئله در هنگام انتخاب رسانه اهداف عمومی و تبلیغاتی شرکت است. هدف های تبلیغاتی ممکن است عناوینی از جمله آگاه سازی ، یادآوری ، ترغیب ، ایجاد اعتبار یا افزایش فروش، سود و… باشد.

هدف از تدوین هر کمپین تبلیغاتی، انتقال موثر و مقرون به صرفه ی پیام تبلیغاتی به مخاطبین است. جهت تحقق این مسئله نیاز به شناسایی بازار بالقوه محصول همراه با ریز اطلاعاتی از قبیل تعداد مشتری، منطقه جغرافیایی، الگوی درآمد، بازه سنی، علایق، جنسیت و… است. جنبه تاثیر گذار دیگر در انتخاب رسانه تبلیغاتی میزان پوشش است. میزان پوشش درواقع به تعداد افرادی که در معرض تبلیغات شما قرار خواهند گرفت اشاره دارد.

انتخاب یک رسانه مناسب برای تبلیغات مبحث بسیار حساس و تخصصی  است. اگرچه انواع رسانه ها  در دسترس شما قرار دارد ، اما همه آنها موثرترین و مناسب ترین گزینه ها نیستند. آژانس تخصصی تبلیغاتی  ما می تواند در تصمیم گیری صحیح به شما کمک کند.

آژانس تبلیغاتی آراد، دارای مشاورین متخصص در تدوین  کمپین های تبلیغاتی قوی، موثر و موفق در رسانه های محیطی در سطح کشور است. با توجه به تنوع خدمات ما، بررسی اختصاصی برند و محصول شما وسفارشی سازی خدمات متناسب با اهداف شما با هر میزان بودجه تبلیغاتی میتوانیم در کنار شما باشیم. برای مطالعه کامل تمامی راهکارهای انتخاب رسانه تاثیرگذار، مقاله کامل عوامل موثر در انتخاب رسانه تاثیرگذار را مطالعه بفرمایید.

مزایای استفاده از تبلیغات محیطی در بازاریابی​

استفاده از تبلیغات محیطی به عنوان رسانه برتر، مزایای بسیار زیادی دارد. مدیران هوشمند با بهره‌گیری از بیلبوردهای تبلیغاتی بالاترین درصد جذب مخاطب را خواهند داشت. برخی از مزایای تبلیغات محیطی عبارت اند از:

تبلیغات محیطی

  • انعطاف پذیری قیمتی تبلیغات محیطی
  • تبلیغ محله به محله
  • اکران چند مدل تبلیغ
  • امکان اکران تبلیغات به صورت طولانی مدت

روانشناسی تبلیغات بر این نکته تاکید دارد که تعداد بازدید از آگهی تبلیغاتی نسبت مستقیم با تصمیم مخاطب برای خرید دارد. تبلیغات محیطی بدلیل اینکه در مسیر مخاطب قرار می گیرد و بازدیدکنندگان زیادی در مسیر روزانه آن آگهی را مشاهده می کنند، جزء رسانه های اثربخش حوزه تبلیغات هستند. ضمناً، در صورتی که در کمپین تبلیغاتی طراحی شده یک آگهی را در یک سبد از رسانه های محیطی منتشر کرده باشیم، احتمال بازدید مجدد آگهی تبلیغاتی زیاد می شود و با بازدید آن آگهی در رسانه های محیطی چه داخل و چه خارج از شهر به اهداف کمپین تبلیغاتی طراحی شده دست یافته ایم. از شما دعوت می‌شود مقاله کامل مزایای استفاده از تبلیغات محیطی در بازاریابی را مطالعه بفرمایید.

اوج گیری تبلیغات محیطی پس از 10 سال

بررسی های تخصصی در حوزه تبلیغات، نشانگر این امر است که پس از گذشت یک بازه 10 ساله، سال گذشته و امسال، نقطه اوج گیری دوباره ی تبلیغات محیطی است. طبق آخرین گزارش رسمی انجمن تبلیغات محیطی آمریکا (OAAA)  استفاده از تبلیغات محیطی در مقایسه با دیگر روش‌ها، رشد بی‌سابقه داشته است. افزایش حدود 70 درصدی استفاده از این روش تبلیغاتی، نشان از اوج گیری دوباره این صنعت پس از 10 سال، دارد. از دلایل مهم این موضوع می‌توان به استفاده از انواع دیگر روش‌های تبلیغاتی و عدم نتیجه گیری مطلوب، اشاره کرد.

افزایش توانایی آژانس‌ها تبلیغاتی در ارائه ایده‌های نوین در طراحی و اجرا برای بیلبوردها و شخصی سازی گسترده کمپین‌های تبلیغاتی برندها، برگ برنده مهمی در جذب دوباره برندها به سمت و سوی تبلیغات محیطی است. در کشور ایران نیز، در سال اخیر تقاضای استفاده از تبلیغات محیطی 7% افزایش داشته است.

از اواخر دهه 80 مخاطبین صدا و سیما به دلایل متعدد، کاهش چشمگیری داشته است. علاوه بر آن قیمت تبلیغات تلویزیونی بیش از 20 برابر شده است. همچنین به دلیل تکرر زیاد تیزرهای تبلیغاتی در فضای مجازی، بازدهی این تبلیغات سطحی بوده و تداوم نخواهد داشت. بنابراین برندها با مدیران تبلیغاتی هوشمند به سمت رسانه برتر(تبلیغات محیطی) بازگشته‌اند.

از شما دعوت می‌شود مقاله کامل اوج‌گیری تبلیغات محیطی پس از 10 سال را مطالعه بفرمایید.

میزان تاثیر تحقیقات میدانی بر تبلیغات محیطی

تحقیقات میدانی یکی از معتبرترین روش‌های جمع آوری اطلاعات برای بررسی یک موضوع خاص است. اولین پیش نیاز تبلیغات محیطی، تحقیقات میدانی است. پیش از اکران کمپین های بیلبوردی باید جامعه هدف مورد بررسی قرار گیرد. تحقیقات میدانی به روش‌های متعدد انجام می‌گیرد از جمله :

  • مطالعه رفتاری شرکت کنندگان داوطلب
  • آنالیز اطلاعات کلی جامعه
  • مصاحبه های مستقیم و غیرمستقیم
  • مشاهده نمونه های عینی
  • و…

در شرایط معمول باید تمامی فاکتورها یکسان باشد و تنها متغیر، جنبه مورد تحقیق باشد، تا دقیق‌ترین نتیجه حاصل گردد.

زمانی که برندها با شناخت دقیق از مکان و زمان مناسب اقدام به اکران بیلبورد می‌کنند، بازدهی بسیار بالاتری خواهند داشت. همچنین برعکس این موضوع نیز صادق است و اکران تبلیغات محیطی بدون تحقیقات و بدون شناخت بازار هدف، می‌تواند هدر رفتن کامل هزینه باشد. برای مطالعه بیشتر این موضوع مقاله کامل میزان تاثیر تحقیقات میدانی بر تبلیغات محیطی را مطالعه بفرمایید.

نکات کلیدی ضروری در طراحی تبلیغات محیطی

در فضای گسترده تبلیغاتی دنیای امروزه، بازدهی بالای تبلیغات، مستلزم بکارگیری روش‌های نوین و خلاق در طرح‌های تبلیغاتی است. در کمپین‌های تبلیغاتی تمامی رسانه ها، طراحی کلیدی ترین نقش را دارد.

در تبلیغات محیطی، طراحی صحیح و مناسب می‌تواند تا 70% نمودار فروش را تحت تاثیر قرار دهد. رسانه‌های تبلیغات محیطی زمان بسیار کمی برای رساندن پیام اصلی به مخاطبین و جلب مشتری دارند (حدود 3 ثانیه)، به همین جهت مهمترین اصل طراحی تبلیغات محیطی شیوا و گویا بودن آن است. در بیلبوردها استفاده از رنگ سازمانی تاثیر بالایی دارد. پرهیز از طراحی روزنامه ای نیز از دیگر نکات ضروری است که باید رعایت گردد.

برای جلب نظر هرچه بیشتر مخاطبان، طراح می‌تواند از ترفندهای طلایی طراحی تبلیغات محیطی بهره بگیرد. از جمله این ترفندها می‌توان به :

حفظ سادگی- ارائه پیشنهادات جذاب- ایجاد حس فوریت- استفاده از تصاویر- استفاده از فونت مناسب- داشتن کادر و … اشاره کرد.

برای انجام تبلیغات محیطی در انواع رسانه ها، بکارگیری صحیح ترین روش، امری اجتناب ناپذیر است. به همین جهت لازم است مقاله نکات کلیدی ضروری طراحی تبلیغات محیطی را مطالعه بفرمایید.

طراحی تبلیغات محیطی

شعار تبلیغاتی معجزه جذب مخاطب

شعار تبلیغاتی عبارتی بین 2 تا 5 کلمه است که نماینده شرکت،سازمان،محصول و یا خدمات مشخص است. انتخاب شعار تبلیغاتی باید به گونه ای باشد که در ذهن مخاطب ماندگار شود. بالاترین تاثیرگذاری، با شعار آهنگین حاصل می‌گردد. مهم‌ترین فاکتور در رابطه با شعار، تکرار آن است. استفاده هرچه بیشتر از شعار تبلیغاتی به مرور باعث نقش بستن آن در ذهن مخاطبان می‌گردد.

شعار تبلیغاتی تنها یک جمله ساده نیست. بلکه نماینده کسب و کار و فعالیت شماست. برندهای موفق جهان با استفاده از شعار تبلیغاتی تاثیرگذار، برند خود را ذهن مخاطب هک می‌کنند و در ادامه با استفاده از برندینگ خود تا سال‌ها فروش موفق خواهند داشت.

سه ویژگی اصلی شعار تبلیغاتی:

  • جامع باشد
  • مخاطب را از نظر احساسی درگیر کند
  • قابل اعتماد باشد

یکی از جنبه‌های بسیار مهم انتخاب شعار، دائمی بودن آن است. شعار هر برند مانند شناسنامه‌ی آن است و نباید در طول زمان تعویض گردد، بنابراین باید به گونه ای انتخاب شود که پس از گذشت سال‌ها و حتی با گسترش حیطه فعالیت برند، نیازی به تغییر شعار نباشد. شعار هر برند، به عنوان پل ارتباطی بین صاحبان سازمان با مشتری عمل می‌کند. این ارتباط به حدی قوی است که شعار تبلیغاتی مناسب می‌تواند یک محصول با کیفیت متوسط را در ذهن مخاطب بسیار مطلوب جلوه دهد و یا بالعکس، با انتخاب شعار نادرست، محصول مرغوب در دید مشتریان ضعیف ارائه می‌گردد. برای توضیحات بیشتر مقاله کامل شعار تبلیغاتی معجزه جذب مخاطب را مطالعه بفرمایید.

نقاط قوت و ضعف تبلیغات محیطی

امروزه  رسانه‌ی محیطی، به وسیله ی تبلیغاتی فعالی برای ارتباط وانتقال پیام به میلیون ها نفر از مخاطبین برندها در سرتاسر دنیا تبدیل شده است . طی تغییرات و گسترش صنعت تبلیغات در  یک دهه اخیر، جایگاه رسانه تبلیغات محیطی به عنوان یک پیام رسان کارآمد جهت جذب مشتریان بالقوه نزد تولید کنندگان، ثابت شده است. در واقع تولیدکنندگان می توانند با استفاده از رسانه‌ی تبلیغات محیطی  پیام خود را  به عموم افراد جامعه برسانند. رسانه محیطی پیام تبلیغاتی خود را ساده، پر قدرت و با نفوذ بالا به مخاطبین در حال رفت و آمد ، درست در زمانی که در محل خرید  قرار دارند، انتقال  می دهد.

دلیل تاثیر گذاری تبلیغات محیطی

  • سرمایه گذاری مقرون به صرفه تبلیغاتی با استفاده از رسانه ی محیطی
  • تکمیل کننده کمپین های تبلیغاتی رادیو یی تلوزیونی و مطبوعاتی
  • ارتباط نزدیکتر با جامعه هدف محصول.
  • افزایش اثر بخشی تبلیغات با ارائه طرح های همسطح هر ناحیه از تبلیغات و جذب مخاطبین به صورت کاملا متمرکز
  • بررسی بازخورد طرح اکران شده و هزینه پایین تغییر مضمون تبلیغات
  • امکان ایجاد یک پیوند دائمی بین مصرف کنندگان و تولید کنندگان با حضور موثر شبانه روزی در 7 روز هفته

همچنین هزینه مناسب رسانه محیطی در برابر افزایش تصاعدی و بی ثبات هزینه تبلیغات در دیگر رسانه ها مثل رادیو تلوزیون و مطبوعات از عوامل موثر در انتخاب این رسانه است.

نقاط قوت تبلیغات محیطی

پوشش کامل جامعه هدف، تکرار، تنوع جغرافیایی، تنوع جمعیتی، تاثیر گذاری و …

نقاط ضعف تبلیغات محیطی

زود گذری پیام، تاثیرات محیطی، اندازه گیری مخاطبین و …

برای توضیحات بیشتر مقاله کامل نقاط قوت و ضعف تبلیغات محیطی را مطالعه بفرمایید.

جادوی رنگ و تاثیر بالای آن بر تبلیغات حرفه‌ای

امروزه در بین محققان حیطه فروش و بازاریابی، محبوبیت تحقیقات پیرامون رنگ‌ها و اثر روانی آن‌ها بر اشخاص، در حال افزایش است. نخستین دلیل اهمیت بالای رنگ، اهمیت پردازش سریع آن توسط مغز انسان و همچنین افزایش جلوه بصری برای جلب توجه بیشتر مخاطبین است.
استفاده از علم روانشناسی رنگ در تبلیغات، طراحی و بسته بندی و … می‌تواند در نمودار فروش بسیار موثر باشد.هرکدام از رنگ‌ها القا کننده حس خاصی به انسان‌ها هستند.به عنوان مثال: قرمز محرک اشتهاست و برای تبلیغات و بسته بندی صنایع و خدمات غذایی مناسبترین رنگ است.علاوه بر آن هر یک از رنگ‌ها دارای معانی مختلف و نماینده ارزش هستند. برای نمونه: رنگ زرد نماد شکوه و جلال است.گاهی اوقات رنگ‌ها معرف نماد جهانی هستند. از جمله: رنگ سفید که در سراسر جهان معنی صلح دارد.بر اساس تحقیقات اخیر، استفاده صحیح و هوشمند از رنگ مناسب تبلیغات و بسته بندی و حتی طراحی لوگو، می‌تواند تا 65% فروش محصول را افزایش دهد. یک رنگ درست، مخاطب را مشتاق به خرید و بلعکس، از انتخاب آن سرد کند.

به همین دلیل لازم است جهت انتخاب مناسب ترین رنگ ها نسبت به حیطه فعالیت خود به صفحه جادوی رنگ و تاثیر بالای آن بر تبلیغات حرفه‌ای مراجعه کنید.

تاثیر بسته بندی در تبلیغات

بسته بندی  نمایان‌گر محصول درون خود است.  بنابراین شرکت‌ها تحقیقات گسترده ای را برای انتخاب طرح، رنگ و متن مناسب برای بسته‌بندی ها  انجام می‌دهند تا بیشترین جذابیت ممکن را برای مخاطب ایجاد کنند. صرف وقت و هزینه برای طراحی و انتخاب بسته بندی مناسب، در واقع سرمایه گذاری پیش زمینه ای است. با انتخب دقیق و درست بسته بندی جذاب، فروش تا چندین درصد افزایش خواهد داشت.

بر اساس آزمایشی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای macys  در امریکا برگزار کردند، محصول با کیفیت یکسان، در دو مدل بسته بندی کنار هم در یک قفسه چیده شد. یکی از بسته بندی ها کاملا ساده و با رنگ تیره و دیگری به شکل طرحدار مرتبط با محصول ارائه شد. پس از یک هفته نتایج به دست آمده، همه را شگفت زده کرد: علی‌غم قیمت بالاتر و وزن کمتر، پکیج با طراحی خاص تا 65% فروش بیشتری داشت و این نشان دهنده اهمیت بالای جلوه‌ی بصری بسته بندی در فروش است.

بسته بندی خوب و شکیل علاوه بر ایمن سازی و نظم ظاهری، یک تاثیر روانشناسی ذهنی روی خریدار دارد، از این رو انتخاب طرح، رنگ و متن مناسب با محصول از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همچنین استفاده از لوگو در بسته بندی باعث ایجاد ارتباط چشمی مکرر شده و در نتیجه نقش بستن آن در ذهن مخاطب را به همراه خواهد داشت.

امروزه با توجه به افزایش آگاهی مخاطبین و جلب نظر عموم مردم به بسته‌ بندی سازگار با محیط زیست، استفاده از مواد قابل بازیافت به طبیعت، برای مشتریان نکته‌ای حائز اهمیت است به همین جهت برندها با بسته بندی های سازگار با محیط زیست، دارای میانگین فروش بیشتر و رضایت بیشتر مخاطبین هستند.

در مقاله کامل تاثیر بسته بندی در تبلیغات به تفصیل به این موضوع پرداخته ایم.

جایگاه تیزر در بازدهی کمپین های تبلیغاتی

تیزر، یکی از ابزارهای جذاب بازاریابی است. از تیزر برای ایجاد حس کنجکاوی مخاطبین استفاده می‌شود. دقت و ریزبینی و خلاقیت از نکات حائز اهمیت در طراحی تیزر و همچنین مهمترین عوامل موفقیت تیزر است.

در تیزر تبلیغاتی، نمایشی از محصول ارائه می‌گردد اما در نهایت تصویر کامل و واضح نشان داده نمی‌شود. تیزر موفق، نمایشی کوتاه است که مخاطبان را مشتاق نگه می‌دارد و تا زمان نمایش کامل، برند را در ذهن آن‌ها هک می‌کند.

تیزرها به دو صورت ارائه می‌گردند: 1- تک مرحله ای 2- سریالی

در تیزرهای یک مرحله ای ویدیویی کوتاه نمایش داده می‌شود و پس از بازه زمانی مشخص محصول کامل رونمایی می‌شود.

در تیزرهای سریالی ویدیوهایی با محتوای مرحله ای نشان داده می‌شود که در پایان، در ذهن مخاطب بصورت پازل به یکدیگر متصل می‌شود و در انتظار رونمایی محصول می‌ماند. تیزرهای تبلیغاتی در انواع رسانه ها نمایش داده می‌شوند.

تبلیغات دیجیتال – تلویزیون – بیلبوردها – ایمیل، از جمله رسانه های مناسب برای نمایش تیزر هستند. در مقاله کامل جایگاه تیزر در بازدهی کمپین های تبلیغاتی به تفصیل به این موضوع پرداخته ایم.

سفیر برند و رابطه مستقیم آن با افزایش آگاهی از نام تجاری

برندینگ (branding) فرآیند ایجاد تصویری قوی و مثبت نام یک سازمان است که به واسطه ترکیب عناصری مانند لوگو، بسته بندی و … انجام می‌گیرد. استفاده از سفیر برند یکی از استراتژی‌های برندینگ موفق است.

سفیر برند (که بعضا سفیر سازمانی نیز نامیده می‌شود) شخصی با چهره معروف و مثبت در اجتماع است که از طرف یک سازمان یا شرکت به عنوان نماینده محصول یا خدمات آن‌ها معرفی می‌گردد. عامل اصلی بهره‌گیری از سفیران برند، توانایی آن‌ها در جذب نظر مخاطب است. داشتن سفیر برند، باعث رشد چشمگیر جذب مشتریان و همچنین تقویت رابطه و اعتماد مردم به محصول می‌گردد.

در بازار رقابتی امروزه، عموم مردم ترجیح می‎‌دهند به یک فرد شناخته شده حقیقی اعتماد کرده و از محصولات و خدمات تحت پوشش وی استفاه کنند. بهره‌گیری از افراد مشهور به عنوان سفیر اختصاصی یک برند خاص، تاثیر بسزایی در معروفیت سریع یک برند دارد. شناخت و زبانزد شدن یک نام از طریق تبلیغات و بازاریابی زمان بر است در صورتی که با سفیر تبلیغاتی این زمان تقریبا به یک سوم می‌رسد.

سفیر برند باید با محصول و خدمات مورد تبلیغ آشنایی لازم را داشته باشد زیرا به عنوان نماینده محسوب می‌شود و ممکن است در موقعیت های مختلف مورد پرسش و پاسخ قرار گیرد و باید توانایی ارائه توضیحات لازم را داشته باشد.

اخیرا استفاده از چهره‌های تبلیغاتی به عنوان سفیر برند، در تبلیغات محیطی بسیار رواج پیدا کرده و بازدهی بسیار عالی داشته است. از شما دعوت می‌شود مقاله کامل سفیر برند و رابطه مستقیم آن با افزایش آگاهی از نام تجاری را مطالعه فرمایید.

بررسی چگونگی تبلیغات سریالی و تاثیر آن بر مخاطبین

تبلیغات سریالی، یکی از انواع استراتژی‎‌های تبلیغاتی است که با بکارگیری کنجکاوی وحس پیگیری مخاطبان همراه است.

توانایی ارائه محتوا در بازه زمانی طولانی به روشی ساده و مفهومی برای جذب مخاطب، مرحله اول تفسیر مفهوم تبلیغات سریالی و تفکیک آن از سری تبلیغاتی است.

در طراحی بیلبورد تبلیغاتی، ارائه محتوای داستانی ذاتا جذاب بوده  و انتقال محتوا زمانیکه به شکل صحیح روایت شود، موثرتر واقع می‌گردد. با تبدیل یک ایده به چهارچوب داستانی و پرورش آن، می‌توان  به صورت هدفمند بر جنبه های نوآورانه و یا خلاقانه  محصول برای جذب بیشتر مخاطب تاکید کرد.

ارائه محتوای تبلیغاتی بسته (سریالی) زمانی موثر است که به زبان ساده اطلاعات جدید هر قسمت را به مخاطب ارائه دهد. استفاده از تبلیغات سریالی به معنای واقعی همه جانبه بوده و می‌توان در استراتژی‌های تبلیغاتی با هدف هدایت تولید، تبلیغ محتوا یا افزایش نرخ تبدیل از آن بهره برد. برای مطالعه بیشتر این موضوع مقاله کامل بررسی چگونگی تبلیغات سریالی و تاثیر آن بر مخاطبین را مطالعه بفرمایید.

تاثیر تبلیغات بر مخاطبین

5 راه کاهش هزینه های تولید سازمان با تبلیغات حرفه ای

با تبلیغات هوشیار و حرفه ای، چندین برابر هزینه ای که برای تبلیغ صرف شده، به سیستم تولیدی سازمان باز می‌گردد و با بکارگیری استراتژی های خاص می‌توان با بهره‌وری از تبلیغات هزینه های تولید سازمان را کاهش داد. در این مقاله به 5 راه کاهش هزینه های تولید با تبلیغات میپردازیم:

  1. مدیریت تیم فروش:

 به زبان ساده، اگر فاکتوری به نام تعداد فروش هر کامند را در یک ماه، نسبت به حقوق دریافتی آن کارمند در این مدت زمان تعریف کنیم، با سرمایه گذاری در صنعت تبلیغات این فاکتور را افزایش و سود آوری سازمان خود را تعالی خواهیم داد.

  1. تسریع در دستیابی به اهداف فروش:

تبلیغات هدفمند و حرفه ای هدف فروش 3 ساله را،  در مدت 1 سال تحقق می‌بخشد و با فرض یکسان بودن هزینه های تامین مواد اولیه (بدون در نظر گرفتن تورم سالیانه) کلیه هزینه های جاری تولید به یک سوم کاهش می‌یابد.

  1. حذف هزینه ها و ریسک های انبارداری:

در چرخه مدرن فروش، جایی برای انبارداری، هزینه ها و ریسک های آن، وجود ندارد و این هدفی است که با تبلیغات درست و فروش بالا محقق می‌گردد و یکی از ارکان مهم کاهش هزینه های تولید با تبلیغات حرفه ای است .

  1. استفاده از اعتبار به وجود آمده توسط تبلیغات حرفه ای:

پس از برندینگ، محصولات حتی پیش از تولید نقدا، به فروش می‌رسد. تنها راه دستیابی به برندینگ، تبلیغات حرفه ای است.

  1. افزایش قیمت مصرف کننده:

بر اساس تحقیقات انجام شده، تاثیر تبلیغات بر افزایش قیمت مصرف کننده چشم گیر است و در کشور ایران درصد این موضوع حتی بیشتر از میانگین جهانیست.

از شما دعوت می‌شود مقاله کامل 5 راه کاهش هزینه های تولید سازمان با تبلیغات حرفه‌ای را مطالعه بفرمایید.

راهکارهای افزایش بازدهی چندبرابری تبلیغات با بودجه یکسان​

بسیاری از مشاغل برای افزایش فروش و جذب مشتری به تبلیغات متکی هستند، اما تبلیغات و به‌خصوص حضور مداوم صاحبین مشاغل در این عرصه به‌ویژه در اقتصاد کم رونق امروز ممکن است طاقت فرسا باشد.تبلیغات تنها ابزاری است که محصولات یا خدمات کسب و کار شما را در معرض دید مشتریان قرار می‌دهد و شما را از دیگر رقبای خود متمایز میکند. اگرچه تبلیغات در یک فضای تجاری چالش برانگیز شما را به عنوان یک بازیگر قدرتمند در بازار معرفی میکند، با این وجود اکثر صاحبین مشاغل به دنبال راهکارهایی برای مهار هزینه های تبلیغات و بازدهی هرچه بیشتر هستند.
برای رسیدن به بازدهی چندین برابری، لازم است نکاتی را در تبلیغات خود رعایت کنیم:

  • یک برنامه تبلیغاتی متمرکز ایجاد کنیم
  • با یک طراح گرافیک کار حرفه ای کنید
  • برنامه های تبلیغاتی مشارکتی را بررسی کنید
  • برای فرصت تبلیغاتی هدفمند برنامه ریزی کنید

و…

برنامه تبلیغاتی

با رعایت و انجام دقیق برنامه های تبلیغاتی که توسط مشاورین متخصص طراحی شده، بالاترین بازدهی ممکن در تبلیغات را خواهیم داشت. بنابراین با هزینه یکسان، می‌توان نمودار فروش را تا چندین برابر افزایش داد. تبلیغات باید هوشمندانه و هدفمند باشد. برای توضیحات بیشتر لطفا مقاله کامل راهکارهای افزایش بازدهی چند برابری تبلیغات با بودجه یکسان را مطالعه بفرمایید.

رازهای موفقیت برندهای برتر جهان

شرکت های موفق در سراسر جهان، برای ماندن در قله شهرت، همواره از استراتژی های خاص استفاده می‌کنند. برندهای نوظهور با بررسی این استراتژی ها می‌توانند راه موفقیت را در مدت زمان کوتاه تر طی کرده و از دیگر رقیبان پیشی بگیرند. هرکدام از برندهای موفق از قانون طلایی پیروی می‌کنند، برای مثال، استراژی شرکت فورد بر ثابت ماندن استوار است. درواقع فورد با جلب اعتماد مشتریان و عدم ایجاد تغییر در سیاست ها حس آشنا بودن را به مشتریان هدیه داده و در اعماق قلب آنها رخنه کرده است. یکی دیگر از مثال ها برند محبوب نایک است.
نایک، اهل عمل است!

در وب سایت این کمپانی در مورد چشم انداز و هدف شرکت نوشته شده است: «خلاقیت و نوآوری برای همه ورزشکاران سراسر دنیا» و اضافه کرده است: ((اگر بدن دارید، پس ورزشکار هستید.))

نایک با استراتژی اتکا بر نیاز مشتری از جذاب ترین تولید کنندگان پوشاک ورزشی بین ورزشکاران بوده و از مشاوره های سود آور یکی از بزرگترین بازاریابان دنیا،کوین لین کلر، استفاده می‌کند.

برای مطالعه کامل استراتژی های تبلیغاتی فورد و نایک و سه برند مطرح دیگر لطفا مقاله کامل رازهای موفقیت برندهای برتر جهان را مطالعه فرمایید.

ابزارهای لازم برای موفقیت بجز تبلیغات

برای فروش محصول یا ارائه خدمات  موفق، تبلیغات مهمترین و تاثیرگذارترین فاکتور است. بجز تبلیغات حرفه ای، هر سازمان به زیرساخت و ابزارهای دیگری نیازمند است. این ابزارها به صورت مکمل با تبلیغات عمل می‌کنند و نمودار سود سالیانه را تحت تاثیر قرار می‌دهند. برای برندسازی موفق، وجود این ابزارها در کنار تبلیغات الزامی است، در غیر اینصورت تبلیغات نمی‌تواند اثر حداکثری داشته باشد. این ابزارها عبارتند از:

1. ایجاد یک وبسایت: در تجارت نوین عذری برای نداشتن وبسایت نیست. اگر می‌گوییم بخش فروش شرکت ما اتاق جنگ است، بیاییم باور داشته باشیم این جنگ بدون زیرساخت محکوم به شکست است. داشتن وبسایت از بایدهای زیرساختی هر سازمان است.

2. نرم افزار حسابداری: سیستمی برای مدیریت امور مالی خود داشته باشیم. مدیران مالی نرم افزاری را در دست داشته باشند که اختصاصا برای شرکت شما برنامه نویسی شده باشد.

3. نرم افزار مدیریت ارتباط بامشتری CRM: بدون CRM پس از تبلیغات و اجرای پلن های اقتصادی خود زمانی که مشتریان شما در حال افزایش باشند، مدیریت بسیار دشوار خواهد بود.

4. نرم افزار خدمات پس از فروش: در حقیقت خدمات پس از فروش حلقه آخر از زنجیر فعالیت‌های اصلی سازمان است.

در صورت پیاده سازی تمامی پیش‌نیازها و تبلیغات تخصصی، برند سازی و موفقیت یک سازمان تضمین شده خواهد بود.

در مقاله کامل ابزارهای لازم برای موفقیت بجز تبلیغات به تفصیل به این موضوع پرداخته ایم.

تاثیر یونیفرم اداری در دید مخاطبان

استفاده از یونیفرم اداری واحد در محیط کار، سبب گردش انرژی مثبت بین کارکنان می‌گردد، فرم اداری موجب ایجاد وجه رسمی برای سازمان، تمرکز بیشتر کارکنان به دلیل یکدستی محیطی و… می‌گردد.

رنگ تیره و ظاهر فاخر لباس، اقتدار و نفوذ بیشتر به شخص مذاکره کننده می‌دهد و به همین دلیل است که اکثر مدیران شرکت های بزرگ لباس های با رنگ تیره می‌پوشند.

نوع یونیفرم اداری یکی از چند عاملی هست که ذهن مخاطب را تحریک کرده  و  یا به اصطلاح جرقه ای را در ذهن افراد روشن می نماید.

همسان سازی لباس فرم وپوشش در محیط کار باعث می شود که افراد نه به عنوان فرد حقیقی بلکه در جایگاه عضوی از سازمان در ارتباط با مردم قرار  گیرند، لباس فرم بیانگر هویت سازمانی افراد شاغل است.

از شما دعوت می‌شود مقاله کامل تاثیر یونیفرم اداری بر دید مخاطبان را مطالعه بفرمایید.

4.9/5 - (241 امتیاز)

لورم ایپسوم متن

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان