نتایج بیشتر

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
گروه اقتصادی آراد

سفیر برند و رابطه مستقیم آن با افزایش آگاهی از نام تجاری

  • سفیر برند


نام تجاری(به انگلیسی:Brand) فرآیند ایجاد تصویر قوی و مثبت یک شرکت، از محصولات یا خدمات آن در ذهن مشتری است که به واسطه ترکیب عناصری مانند طراحی های خاص، لوگو و… انجام می‌شود و در تمام سطوح بازاریابی شرکت وجود دارد.

سفیر برند (که بعضاً سفیر سازمانی نیز نامیده می شود) شخصی با دیدگاه مثبت اجتماعی است که از طرف یک سازمان یا شرکت به عنوان چهره برند معرفی می شود. در واقع این کار برای افزایش آگاهی از برند محصول( برندینگ) انجام می‌شود. سفیر برند به معنای تجسم هویت شرکتی در ظاهر ، رفتار ، ارزش ها و اخلاق یک فرد است.

عنصر اصلی سفیران برند، توانایی آنها در استفاده از استراتژیهای تبلیغاتی است که باعث تقویت رابطه مشتری و محصول یا خدمات می شود و مخاطبان زیادی را برای خرید و مصرف بیشتر جذب می کند.

یک سفیر برند عمدتا به عنوان یک عامل برای تقویت فروش (محصولات یا خدمات) و ایجاد آگاهی از برند منصوب می‌شود. امروزه اصطلاح “سفیر برند” بر مدیریت برند شخصی یا خودبرند سازی بیشتر از استفاده از افراد مشهور برای برندینگ تمرکز دارد.

به طور معمول تصور می شود، جایگاه سفیر برند به  یک فرد مشهور یا شخصی با حضور شناخته شده ، واگذار می‌شود که غالباً بابت زمان و تلاش فرد دستمزد قابل توجهی هم برای وی در نظر گرفته می شد،  با این وجود، امروزه سفیر برند از بین افرادی  با دانش و توانایی جستجو و شناسایی نیاز های خاص برند انتخاب می شود. ولیکن در صنعت های خاص  بطور مثال  صنعت مد ، مدیران برای انتخاب سفیران برند خود  همچنان  فقط به افراد مشهور متکی هستند.

سفیران برند در واقع فروشنده اصلی یک محصول یا خدمت  هستند به همین دلیل آنها باید در مورد برندی که نمایندگی می کنند ، آگاهی کامل داشته باشند زیرا ممکن است مورد پرسش پاسخ  مصرف کنندگان  قرار گیرند.

  • برندینگ با استفاده از مشاهیر


استفاده از مشاهیر (به انگلیسی:Celebrity) به عنوان سفیر برند مفهوم جدیدی نیست. ستاره های فیلم در دهه 1940 برای شرکت های تولید سیگار تبلیغات انجام میدادند ، همچنین در اواخر دهه 1950 باب‌هوپ(کمدین آمریکایی-انگلیسی) آمریکن اکسپرس را به میدان آورد. جونامات در دهه 1970 مدل جوراب شلواری هانس شد و… .

ورود ورزشکاران از جمله  مایکل جردن و تایگر وودز استفاده از این روش را گسترش داد به حدی که درآمد آن ها از این حوزه بیشتر از تخصص ورزشی شان بود.

شرکت های بزرگ متوجه شدند که تصویر کلی یک سفیر برند در جامعه عنصری جدایی ناپذیر در جلب توجه مصرف‌کننده است. در نتیجه ، نقش مشاهیر به عنوان سفیران برند افزایش قابل توجهی پیدا کرد. مطالعه موردی مارک معروف ساعت Omega نشان می دهد که این برند در دهه 1970 با بروی کار آمدن برند کوارتز ژاپن با سقوط شدیدی در فروش روبرو شد. برای اولین بار در سال 1995 بود که سیندی کرافورد (بازیگر، مدل و تاجر آمریکایی)چهره جدید امگا شد ومقوله‌ی سفیر مشهور  برند را معرفی کرد. اعتقاد بر این بود که عامل این ترفند بازاریابی ژان کلود بیور باشد. این استراتژی چشم انداز برندسازی را به کلی تغییر داد. در حال حاظر، بسیاری از شرکت ها سالیانه بخشی از بودجه ی خود را به سفیران برند اختصاص می دهند.

افراد مشهور، محبوب و مورد توجه بسیاری از افراد جامعه هستند. بنابراین انتقال پیام‌های بازاریابان از طریق این افراد بسیار منطقی است.  یک فرد مشهور می تواند:

  • خود برند سازی


خود برند سازی یا برندینگ شخصی روشی است که در آن فرد می تواند شهرت را برای خود ایجاد کرده و یا آن را ارتقا دهد. در طی چند سال گذشته به دلیل افزایش افراد خود اشتغال، خود برند سازی اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. امروزه مخاطبان مدرن غالبا ترجیح می دهند به یک فرد حقیقی اعتماد کرده و از محصولات و خدمات تحت پوشش وی بهره ببرند . یک برند شخصی نشانه روشنی از اصلیت فرد بوده و بهترین ویژگی های قابل ارائه را در ذهن مخاطب تداعی می کند

در واقع این موضوع باعث می شود که هدف نهایی شرکت ها که همان فروش است به طور نامحسوس جلوه کرده و خاطر خریدار را مکدر نکند و آنچه که مشتری انتظار دارد را به وی نمایش دهد.  ارتقا برند شخصی یک مقوله اساسی در ایجاد شبکه ارتباطی موفق است که به خودی خود می تواند منجر به معرفی بیشتر کسب و کار و افزایش هر روزه  مشتریان  شود.

  • استفاده های خاص از سفیربرند


سفیر حسن نیت 

یک عنوان افتخاری مرتبط با اهداف غیر انتفاعی است. وظیفه اصلی یک سفیر حسن نیت کمک به سازمانهای حمایتی برای انتشار پیام خود است.  سفیران حسن نیت عمدتا از اشخاص مشهور و شناخته شده هستند

که از شهرت و استعداد خود برای تأمین بودجه،

درخواست کمک های مالی استفاده کرده و داوطلبان را

 به مشارکت و افزایش آگاهی از علت سازمان ترغیب می کنند.این افراد با توجه به مخاطبان مورد نظر سازمان انتخاب می شوند و در صورت سرمایه گذاری کامل در هدفی که آنها تبلیغ می کنند، می توانند دیگران را نیز تحت تأثیر قرار دهند. سفیران حسن نیت بازدیدهای گسترده ای را از آشفته ترین مناطق جهان انجام می دهند و از طرف مردم و سازمان خود درخواست کمک می كنند. به عنوان مثال ، سفیران حسن نیت سازمان ملل متحد افراد مشهوری مانند آنجلینا جولی برای UNHCR، دیوید بکهام و شکیرا برای یونیسف ، کریستینا آگیلرا برای WFP و نیکول کیدمن برای زنان UN را شامل می شوند.

  • مدل تبلیغاتی


یک مدل تبلیغاتی  تلفیقی از مدل سخنگویی ، مدل نمایش تجاری و مدل موافقت نامه ای است. این مدل ها عملکردی فراتر از نمایندگی مثبت شرکت را انجام می دهند. تفاوت اصلی بین سفیر برند و مدل تبلیغاتی در نحوه ارائه محصول یا خدمات است.

در بسیاری از موارد ، برخلاف سفیران برند ، یک مدل تبلیغاتی ممکن است تجربه ای را در مخاطب ایجاد کند که نشان دهنده محصول یا خدمات مارک دار است. مدل های تبلیغاتی طبق نیازهای کمپین بازاریابی باید در محل حضور داشته باشند ، با این حال سفیران برند اغلب “چهره برند” نامیده می شوند. مدلهای تبلیغاتی غالباً در نمایشگاههای تجاری (غرفه های نمایشگاه ها) ، قراردادها و تبلیغات چاپی ، دیجیتال طراحی شده برای برند حضور دارند.

رضایت شما از این صفحه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوران همراه شما

۶۸۰۲ ۸۳۵ ۰۹۱۲

info@aradholding.com

      لورم ایپسوم متن

      لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان